Обичам... Blueberry and smoothie


I love... Cosmetics имат различни линии с наистина изкушаващи миризми. Имах мъничък опит с техен балсам преди доста време и напълно бях загубила представа, колко наситени с аромат продукти предлагат. Неочаквано за мен преди няколко седмици на вратата ми пристигна едно от техните масла за тяло ;) А, сега малко отзиви и мнения за него:

За да съм напълно точна в описанието си на продукта, лично аз не мисля, че това е типичното масло за тяло, защото е доста по течно и кремообразно. Лесно можете да загребете нужно количество продукт поради тази причина и после разределите по частите, които искате да омекотите и подхраните.
Макар и леко течен продукта попива бързо. Оставя лекичко филм, който не пречи и задържа аромата върху кожата за дълго време.

В началото ми биеше малко на изкуствено аромата, но още първото ползване обори заблуденото ми обоняние. На току що излязла от кожата баня, усетих че греша ;) Така се разгръща най-добре уханието на боровинки и смути.

Относно състава... Надявах се на не открия парабени. За съжаление, има едно голямо изобилие от тях. 

Цената е прилична.. За  11,50лв, ги срещнах аз и можете да ги намерите в магазините DM, Douglas и  Beauty zone.


*Благодаря много на I love... Cosmetics за предоставените продукти, всички мнения за тях са си мои и не ми е платено. Продуктите са ми изпратени единствено за проба.

3 коментара

  1. Аз съм харесала ексфолианта за тяло от серията и балсама за устни... Маслото ще го пропусна заради състава най-вече, а и нямам нужда - натрупала съм доста

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да не те стряскам, но все пак е хубаво да прочетеш и състава на балсама. Имам спомени за парабени и в него. Ексфолианта ми изглежда малко лекичък, но и не мен ми е интересен :)

      Изтриване
    2. Аз имам балсама за устни с този аромат ... направо лиги ти потичат!

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!