Essie nail polish collection // Колекцията ми от лакове на Essie


Какво мога да кажа за  Essie? Открадна ми лаковата душа с... Малките си ъглови шишенца... Цветовете, сред които има голям неутрален подбор... Имената... Широката четка правеща ме пълен професионалист в нанасянето на лака... Бляскавият финиш отнемащ ролята на топ лака... Какво още ;)

Голяма част от вас няма да ме разберат заради цената. Познавам има доста, като вас, които не са готови да платят сумата от 15лв за лак. Знайте обаче, че една голяма част от тези сладури са взети на промоции, които ако се огледате може да хванете. Лошото е, че са рядкост :( 

Може би, някъде назад в постовете съм ви споменала, че рядко ми допада нещо лаково и бюджетно, заради ноктите ми, които преди години доста страдаха, но със професионалните лакове се родих. Essie са такава, но последните години, като част от гиганта Лореал, са намерили пътя си до рафтовете в дрогериите. Сменя се и формулата, външният вид, както и четката. Все още обаче се случва да пускат колекции, които са със старата формула, която аз успях да пробвам малко преди марката да намерят мястото си в нашите магазини и не харесвам. 

Има още цветове пленили погледа ми, но се въздържам да купя от страх за претрупване на неупотребена до край козметика. В моята малка колекцийка на Essie мога да открия всеки нужен ми цвят, както и някои малки екстри за разнообразие ;) 

 Насладете се на видеото!


А, кои са вашите любими лакове на Essie? Кои цветове ми препоръчвате или бихте искали да имате?

14 коментара

  1. В момента бих посегнала към най-тъмния цвят :) Въпреки че всички цветове ми харесват!

    п.п. Видеото не е достъпно :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, защото го качвам отново. Звукът беше тих :( Изчакай до утре ще може да видиш и как изглеждат цветовете ;)

      Изтриване
  2. Ооо, днес се поколебах дали да си взема този подобния на бордо или Pure Pearlfection (от новата им серия лакове, които са само с блясък), но реших, че имам прекалено тъмно червени лакове като цяло и е време за нещо по-ежедневно. Определено са много добри лакове. Допадат ми повече от OPI.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна! OPI може да са първата ми лакова любов, но всичко забравих щом натрупах набързо шишенцата на Essie. С времето ги забравих ;дд

      Изтриване

  3. Цветовете винаги са ме грабвали когато съм гледала стелажа им ала все още не съм прежалила 15 лв за един лак. Не се лакирвам често въпреки, че имам може би към 20 цвята у дома взети заради цветовете. Обожавам неутралните почти незабележими карамелени нюанси, а сега след този пост сякаш съм готова да си избера един и да пробвам. Въпроса е дали ще успея да взема само един :-)))
    Около Коледа имаше в дрогерии dm промоция на лакове nikol by opi (не съм сигурна за името) излъгах се заради марката да взема два и не ми харесаха въобще та имам въпрос за тези. Как е издръжливостта и покривноста на лаковете, доволна ли си от "новата" формула.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Забравих да добавя, че имаш чудесна колекция, всички оптимални цветове без излишно подхлъзване.

      Изтриване
    2. Напълно доволна съм! Nicole by OPI имам щастието да пробвам чрез сестра ми и на мен не ми харесват. Не знам дали знаеш, но OPI имат три серии: нормалната, тази в дрогериите Nicole by OPI и ощеедна заедно със Sephora. Именно тази в дрогериите е с най-ниското качество. Тези на essie, както не се уморявам да повтарям си имат сами блясък и са страшно издръжливи с изключение на цветовете от старата формула. И са лесни за нанасяне, съхнат бързо. Предполагам с един хубав топ биха ми държали и повече :) Зависи от цвета, но от три до пет дена и без основа. Покривността пак е от значение според цвета, но повече от два пласта не съм надвишавала дори с Fiji и Mint candy apple, които постоянно сеспрягат за непокривни.

      Изтриване
    3. Нави ме ихих ще си взема един за проба, тъкмо ще имам повод :-)
      За да не откача ще намеря цветовете от net-a и ще го набележа, защото на живо ще ми се стъжни живота :|

      Изтриване
    4. Хахах, на живо и аз харесвам много, но нали в магазините е изкуствена светлината и никаква представа не се добива. В Инернет има купища снимки и мнения ;) После да споделиш какво си взела :))

      Изтриване
    5. Ще гледам да направя някакво комбо да не е само лак. Гледам, че ползваш козметиката на Nuxe, аз имах възможност да тествам един техен хидратиращ продукт, който адски ми хареса (Nuxe prodigieuse normal to combination skin), но се събраха много неща за искане, а като видя лицето на мъжа и ми иии... се питам такава прахосница ли съм, защото мисля, че съм доста умерена :)

      Изтриване
    6. Кремчето на Nuxe ми ее дно от любимите и даже пак трябва да се сдобия с него. Ох, ами то и аз не информирам много, много какви средства давам за козметика, защото им знам лицата на нашите ;дд

      Изтриване
  4. Ментовия и светло сиво-лилавия са страхотни! Наистина са много хубави цветовете на всичките им лакове, макар и с доста по-високи цени, отколкото бих дала за лак.

    ОтговорИзтриване
  5. Много интересен пост. Реших да си купя някакъв лак на марката, кой би ми препоръчала?

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!