Murfeishun..през 2013


Направихте ли си равносметка как е минала 2013 година за вас? Съвсем на скоро обмислих въпроса и съвсем не мога да отрека, че беше една успешна година, в която доста се потрудих и макар често да възкликвах, че не ми остава време за всичко, е факт, колко много мечти и желания реализирах, така че към идващата 2014та нямам много изисквания :) Посрещам я доволна и с единственото желание за успех, защото ще и е много нужен.

Не бях се отклонявала така лично в последните публикации и сега ще продължа направо към целта на този пост. Ще ви предоставя кратък поглед на публикациите, които си е струвала да прочетете тази вече минаваща година. Избрала съм една за всеки месец от годината. Ако не сте съгласни напълно с моя избор приемам вашите фаворити и също съвети. Това ще е последната публикация за годината, а на 01.01.2014 ще ви разкрия някои от плановете ми за публикации и клипове :) Желая ви весело посрещане на новата година!

ЯНУАРИ
 Размяна с приятелки  гледам с лека носталгия към този пост :) Беше си много спонтанно решение да го направя и честно да ви кажа една четвъртинка от продуктите на снимката още се мотаят не използваеми у нас и е време на да се отърва от тях, както и от таз годишните разочарования, които бяха по-малко ;)

ФЕВРУАРИ

Golden Rose Kajal stick and Sexy black mascara два доста интересни продукта, които ме вкараха в лек размисъл за идея как да ги представя :)

МАРТ 

 
Пролетни покупки нямам представа, защо всички предпочитат постовете с нови придобивки. Тази година ми направи впечатление, че този тип постове бяха видимо по-уважени от публиката :) Аз съм малко разпилян купувач. Купувам едно по едно и рядко наведнъж много. Научих се все пак от време на време да удържам фронта и наведнъж да купувам по много, за да си правя по-добра сметка ;)

АПРИЛ

Clarins Bronzing Duo #01 обожавам това бронзиращо дуо :) Погледна ли назад, какво съм ползвала най-много цялата година, определено влиза в топ 5.

МАЙ
Summer Lookbook part 1 престраших се за доста по-различни постове, като например тези на модна вълна :) Критикувам се, че втората част не бе така успешна (мое мнение), но нали знаете в повечето случаи първият път си е първи и не може да се повтори :)

ЮНИ
One year blogging... една годинка за блога и един клип, който постави началото на YouTube влогването ми (не съм сигурна, че има такава дума на български, но разбирате).

ЮЛИ
Get Ready with me: Summer night лятото и фантастичните продукти, които открих тогава. Голяма част от тях ползвам за тази визия и бих купила отново.


АВГУСТ
YSL Rouge Volupte shine in Fuchsia in rage аххх... това червило. Силно се надявам през години да натрупам колекцийка от тази малки бижута за устни :)




СЕПТЕМВРИ

*Old and new skincare favorites* поставих си за цел през новата година да съм по-усърдна в търсенето на продукти тип "грижа". Не се изненадвайте, ако почна да пиша и говоря повече на тази тема.

ОКТОМВРИ
Urban Decay de-slick makeup setting spray by Scandinavia друго откритие и даже буквално създаден за мен- човек, който не харесва да слага пудра, но е омазняващо се лице- продукт ;)) Стопли ли се времето, поръчвам голямата бутилка.

НОЕМВРИ
This week I've been wearing... #14 да пиша всяка седмица тези постове бе едно предизвикателство за мен :) Е, не се справих напълно, но пък обмислям дали да продължа със тях.

ДЕКЕМВРИ 

Bourjois 24H cream eyeshadow in Prune последният и случайно открит любим мой продукт за 2013та :)

Идеята е взета от Le Soleil, а можете и да погледнете и още два такива поста на други две мои любими блогърки: Beautiful sin и A cup of Teia Ted .

8 коментара

  1. Супер :) Прекрасна равносметка. Желая ти много успешна 2013!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти ;) на теб също ти желая успех с блога и всички други начинания през 2014та!

      Изтриване
  2. Много любими мои постове си избрала :)) Весело посрещане на 2014! :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Не бях чела всички постове, харесаха ми :-)
    Успешна 2014 година! :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна козметична година е била за теб! Пожелавам ти много вдъхновение през новата година!
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!