My new Clarins purchase... Just take a look!



 Малко непланирана публикация, но съм много развалтувана и искам да ви покажа с какъв комплект се сдобих вчера :)


Разхождам се аз вчера със сестра ми в мола със съвсем различна цел и виждам нещо, което от дълго време искам да опитам от Clarins. Този път в комплект с други интересни за мен продукти на марка и си казах, че мога да си се наградя малко за тежката седмица, а и когато бяха пуснали по Коледа пак в комплект същата база дълго съжалявах, че не се наканих да я взема.

Обичам нещата да идват няколко в коплект признавам си :)
 Обичам и моментите, когато дълго въздишам по нещо и накрая го получавам.

Естествено аз не можах да изтрая и веднага, като се прибрах се намазах с всичките неща, но този път успях малко преди това да ви ги снимам новички :) Обикновено с всичко нямам търпение да го опитам и щом изляза от магазина го отварям и се мацотя или ако е дреха обличам, а с обувките направо си излизам с новите :дд


 И така за цената на базата взех комплект с нея, много хваленият и известен гланц на марката и новият им ББ крем в цвят medium.

Продуктите бяха в това малко блестящо несисерче, което побира доста за големината си :)


Купих комплекта именно заради базата и очаквам доста от неяр макар да е първата ми база. Надявам се да скрива порите и самостоятелно също да седи добре ;)

Един от последните продукти на Clarins, към който имам голям интерес. Определено не е моят цвят, но ще го тествам, а и ръцете ми са приятно почернели и ще си пасва до някъде цвета с тялото ми и няма да е шокираща разлика ;дд

Все го заглеждам този гланц и дажи преди седмица се двуумях между него и един друг, за който скоро ще пишал. Него ще гледам да си го запазя за по-студените дни и тогава да го тествам по-обстойно.

9 коментара

  1. Страхотно е! Със здраве да си ги ползваш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали ^^ Благодаря ти, Мери ;) и ти гледам си се сдобила на скоро със страхотни неща и те чакам да ги покажеш скоро ;)

      Изтриване
  2. Много хубав сет, честито! Ще споделиш с какви продукти (ББ крем, ФДТ) комбинираш базата, нали?

    ОтговорИзтриване
  3. Би ли споделила цена? ББ кремчето колко мл е? Базата им е страхотна! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей ползвам ББ крема на Кларинс от както излезе миналата годинаи мога само да кажа,че го обожавам :) Базата съм пробвала мостри още преди години и не ми е допаднала за проблеми като пори и смесена кожа. Хвърли един поглед и на моят блог ако искаш :) Ще ми бъде приятно:) Поздрави

    http://mymakeup2013.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/Mymakeup2013

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! ББ крема ще го ползвам скоро само още малко тен да хвана и задължително ще дам отзиви, а базата, като гледам и на мен не ми почага много, но се надявам зимата да се харесаме. За нея, като цяло ми е нужно повече време, за да преценя дали ми пасва.
      Сега ше погледна блога ти ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!