Пролетни покупки: Avene, Clinique, Lancome, Macadamia и още



Здравейте!

Усещате ли как пролетта вече идва ;) Мен ме радва най-вече факта, че дните стават дълги и някак си последните дни ми се спи по-малко. Като се събудя не е тъмно вече и явно не ми се спи :)
Споменах ви, че януари уж щях да се въздържам от покупки. Да, ама не. Обещанието си изпълних чак февруари ;) Не беше трудно и си заслужаваше. Планирам да се тренирам по честичко така :д

Първо отскочих до Дъглас, за да избера нов фон дьо тен. Харесвам Lancome Teint idole ultra 24h, но цветът ми е леко тъмен и определено не е за всеки ден. Издръжливостта му е страхотна и не мърда наистина цял ден. Намирам го по-подходящ за вечерни носения.
Ако имате карта на Дъглас или Бюти зоун, знайте че точките в нея са валидни до края а този месец. Два магазина са под една шапка и сменят картите с нова политика. Та това беше другата причина да отида там.

Малко разнообразих местата на пазаруване. Този път се оставих да бъда и малко посъветвана. Сетих се за магазин, който скоро набелязах. Изключително съм доволна от обслужването. Едното момиче ме намаза с пет фон дьо тена и ми беше много полезна в избора.
Лошото е, че явно на не им върви, защото нямаха нито една заредена нова колекция и доста последно излезли продукти. От  наличните им някои бяха ограничени нюанси. Жалко, защото продавачките вътре са наистина добри. Тръгнах си с със фон дьо тен на Clinique Superbalanced и тестери на трите стъпки, които все заглеждам и после се разубеждавам.


Взех си тъмно коралово червило на Max Factor, на чиято серия се каня от доста време заради Кики. Вижте нейният блог ;)
Цвета е коралово червено-Bewitching coral. Сегашната ми мания са коралови червила :) Вече се сдобих с достатъчно и скоро ще ви ги покажа.


 Второто червило съм си го харесала от почти година. Lancome Rouge in Love Rose Bodoir 340B пасва идеално на един мой летен лак. Очаквайте пълно ревю скоро.



Мама ме зарадва с две нещица  на Macadamia, като подарък за 8ми март :) Отдавна я уговарям да поръчаме от сайта Златна рибка. И двете са в малки размери, защото първо обичам такива мънички опаковки и второ все пак не исках да взимам големите варианти, а да стане така, че да не ми харесат. Получих всеизвестната им маска и подхранващ крем без измиване. 



В последно време кожата ми стана доста суха и започнах да я усещам непрекъснато опъната. За кратко бях спряла хидратиращият ми крем, но главно всичмко се дължеше на измиващият ми гел. Кожата ми се е дехидратирала и се наложи да отскоча и до аптеката за да подбера нови продукти да я вкарат във форма. По съвет на консултантката там купих дегримиращият гел на Avene заедно с мицеларната вода, която беше на промоция.






8 коментара

  1. Няма да съжеляваш за Macadamia продуктите! На мен са ми любими.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май и аз съм им фенка и искам да пробвам всичко от тях :)

      Изтриване
  2. Охо, супер! За Макадамията и аз съм чувала само добри отзиви!
    Относно фдт на Clinique Superbalanced, имала съм го и наистина е страхотен спрямо усещанията - определено не дразни кожата, а точно обратното, хидратила и успокоява. Жалко, че са спряли тази линейка. От минусите мога да отбележа само липсата на дозатор и липсата на матиращ ефект. Ако кожата ти е комбинирана към мазна, не забравяй да имаш със себе си винаги матиращите салфетни, че пролетта няма как кожата да не се омазнява повечко, знаеш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От първите ползвания мога да кажа, че съм доволна от Superbalanced. Липсата на дозатор вече съм я преживавала с ColorStay и е неприятно да.
      Иначе листчета винаги нося с мен. Не мога без тях, голямо спасение са :)

      Изтриване
  3. Macadamia са им страхотни продуктите! Ще се влюбиш в тях! :)) Аз обожавам маската им, няма по-добър продукт! <33

    Андреа
    http://www.rosychicc.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още от първането ползване косата ми им се зарадва, пък само от спрея съм влюбена в тях ^^

      Изтриване
  4. И аз си поръчах маската и нямам търпение да се появииии куриера на вратата ми :D
    Честити придобивки и с кеф да си ги ползваш :)
    ПС: Дегримьора/измиващ гел на Авен е страхотен. Ползвам го от миналия август и още не съм го препополовила ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Уау! благодаря, че сподели. Това звучи страхотно, защото много ми хоресва засега. Маската е страхотна и тя :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!