неделя, 3 февруари 2013 г.

Products that I used up #3


Здравейте!
Ето какво успях да изразходвам този месец:

Нека започна със спиралата на Lancome, с която не се харесахме много. Слепваше ми миглите и накрая използвах само туша и с четката от друга спирала. Силно исках да харесам спиралите на Lancome, но аз не търся толкова изчистени мигли. Не са лоши, но на крайният резултат със спиралите, които съм опитала от тях, му липсва драматизма. Предполагам, че когато мине известно време и така да го кажем съм малко по-възрастна ще търся точно такъв ефект, но сега просто не са моите спирали. Ще споделя и, че нещо съм се насочила към спиралите на Clinique и също бих опитала още няколко на MAC.  Споделете в коментарите, ако сте ги опитали :)

Любимият ми део рол-он е на Garnier mineral. Откакто е излязъл на пазара го купувам и винаги съм била доволна. За малко използвах друг и съжалих. Веднага след това си взех от добрият стар на Garnier. Този беше страхотен, но сегашният ми, който е същият, но със формула extra care, малко ме разочарова. Не знам каква е причината :(

Изсушителят за лак е моето спасение в маникюра. Една опаковка ми стига за месец. Пристрастена съм към него. Точно поради тази причина избягвам скоро да купя още една опаковка и заради бързината, с която го свършвам :дд

Опаковката на лосиона на Palmers я срязах на две, за да мога да достигна количеството, което беше останало на дъното. Често прилагам този номер с разни кремове. Понякога може да изгубите доста от продукта, както в случая, а и аз обичам да свършвам всичко докрай ;)

И за накрая ще споделя впечатленията си от тестерчето на крем от последната серия на Nuxe. Допадна ми доста. Не е толкова плътен, като Prodigieuse, но доставя нужната хидратация на кожата. Единствено миризмата не харесах, но наистина достоен съперник е на Prodigieuse.

6 коментара:

  1. Аз много искам да пробвам Cinique bottom lash mascara. Tanya Burr или Pixi2woo много я хвали! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. High impact extreme volume искам да опитам аз или онази, чиято четка е, като извита пръчица ;) хубавото е, че има тестери на щандовете на марката и може да се опитат :) ще се пробва скоро. А за тази, която спомена ти за долните мигли, съм много любопитна. Не съм имала спирала, която е само за долните мигли, а наистина я хвалят много.

      Изтриване
  2. И аз наскоро се сдобих с лосион за тяло на Palmer's и останах много доволна. Кожата ми е доста суха, но този лосион я хидратира перфектно за дълго време. Много съм доволна и със сигурност ще си купя други неща на тази марка. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз от драматичните мога да ти препоръчам False Lash Effect на Max Factor, вече 2 години това ми е най-най-любимата спирала. Както ти формулира, и аз още не съм дорасла до момента, в който да харесам по-естествени мигли. От по-високия клас козметика пък съм виждала какви чудеса прави Chanel Le Volume, иначе сега като отворят април месец щанда на Benefit в Сефора, мисля да взема ето тази: http://www.benefitcosmetics.com/product/view/theyre-real - също дава wow-ефект :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нека ги посвърша моите спирали и я взимам тая. Непрекъснато я хвалят, искам да я опитам и аз вече :д а аз иначе не спирам да си харесвам спирали. Заедно с червилата са ми голяма мания и след тях идват очните линии :дд какво да се прави страст ми са.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!