Размяна с приятелки и нови придобивки

Здравейте!
Да си бюти блогър е доста разоряващо. За мен в началото, когато исках всичко да изпробвам и има слаб опит покупките бях твърде чести и бързо се затрупах с неща, от които нямам нужда и не ми харсеват. Разочарования има много, а и ще има, но дойде време да се разделя с гояма част от нешата, които притежавам.

С моите приятелки се уговорихме да се съберем и всеки да донесе дрехи, козметика и все такива неща, които не носи и е готов да размени. Получи се нещо, като късен коледен подарък. Идеята е много добра и всиачки останахме доволни надявам се ;)
От сенки нямам никаква нужда, колкото и да харесвам тези, които притежавам. Аз главно нося само очна линия. Клепачите ми са малки и ужасно мазни и затова избягвам да нося сенки. В периодите, които нося лещи също ми е неудобно, да имам нещо на клепача. Ех, разделих се с някои много любими обаче :(
Червила имам ужасно много. Те са ми страст определено, следвани от лаковете.
С тези не се спогодихме, като цвят или текстура, няма да изпадам в подробности, но всички ги раздадох :)
Тези неща останаха и ще се наложи да им намеря приложение или да ги изхвърля. Пяната за коса на Нивея я спечелих, а дори не използвам таква и ми е  непотребна. Тази за лице е доста интересен продукт, който при мен измива добре, но бързо омазнява лицето ми и след употреба го опъва. Лосиона е най глупавата ми покупка. Дълго избягвах тази марка, но като отворих този миризмата много ми хареса. Нанесен обаче има силно химичана и неприятна миризма. Дори не исках  да го нося, но реших, че някой може да го хареса ама не.
Ниакква нужда нямам от бб кремовете, макар че и двата си ги харесвам. Фон дьо тена на Ревшон ми е първият фон дьо тен. Не ми пасва цвета за съжаление, а иначе бих го доизпозлвала. Интересното е че съм взела за нормална към суха кожа , а не ми де е омазявало лицето от него и винаги е стоял на място без забележки. Малко е  труден за махане. Пудри не харесвам. Не са за мен и беше време да се разделя и с тази.  

Скро ще добавя снимки на това, с което се сдобих аз след размяната :) Весел ден!

9 коментара

  1. Ако имаш много гримове които не използваш може да направиш Giveaway за феновете на блога :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мислила съм за такова нещо, но вече пираадох излишъка, а за giveaway имавреме ;)

    ОтговорИзтриване
  3. А не си ли доволна от BB кремовете?Аз съм ползвала само един на Alverde, който е добър, но кожата ми е мазна и се чудих този на Garnier за мазна кожа дали ще матира добре...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Харесвам ги, много даже. По-точно консистенцията на пурвия и трайността и ефекта на този за мазна кожа. Ако си се спряла на Гарниер, вземи този за мазна, леко матира в началото. Като трайност е ок, но не очаквай да седи цял ден, все пак това не е фон дьо тен. Откакто си купих фон дьо тен и го смесвам с крема на Нюкс, не ги нося тези кремове. Те са много леки и не ми издържат цял ден, а и не могат да се сравняват с покривността на фон дьо тен. При хубава кожа без проблеми ги препоръчвам пред всеки фон дьо тен.

      Изтриване
    2. Благодаря за информацията!:)

      Изтриване
  4. крем-сенките в бурканчето са Color Tattoo,нали?
    решила съм и аз скоро да се сдобия с някой красив цвят :)
    Поздрави :)
    http://girlstemptation.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да :) Обожавам бялото, а розовото взех по препоръка на друга българска блогърка. Проблема ми с тях е издръжливостта :( Имай го в предвид, ако си с мазни клепачи :)

      Изтриване
    2. Прекрасно е, че си предала непотребна козметика на заинтересовани приятелки! Само да вметна за Color Tatoo (имам цвят Taupe) - моите клепачи са мазни и самостоятелно стои на парцали, а с базата на ArtDeco резултата е по-добър, нo не ме удовлетворява достатъчно. Препоръчвам да се тества преди да се купи.

      Изтриване
    3. Да, определено да се тества всичко, ако има тестер на разположение. За сенките съгласна. По едно време уж им бях хванала цаката, но на няколко пъти ми се случи да изглеждам кумично с тях, защото се бяха събрали.
      За тестването с две ръце. За всичко. Не се притеснявайте да питате за тестери или да се мацотите в магазина :д, нали за тази работа седят тези тестери. За съжаление каковете например не могат да се тестват или например днес си взех течна очна линия писец, която силно исках даизпробвам, а нямаше тестер. На пръв похлед не е това, което очаквах или търсех, ако имаше тестер щях да знам да не я купувам ;(

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!