Berry lipsticks


Забелязах, че последните ми червила са все във тази тоналност. Не мога точно да го опиша цвета. Светъл сливов черешов цвят, може би :) поправете ме, ако греша.
Clinique supper strawberry 06
От колко време им се каня на тези моливчета :) Clinique първи въведоха тази сладурска визия при червилата.
Сега дали си заслужават цена и целия фурор около тези хибриди. За неинформираните хибридите са нещо средно между баласам и червило. Това е новата ми любима формула при червилата. Смятам, че е универсална за всеки сезон. Винаги е нужна хидратация на устните, а защо не и малко цвят.
Този, който избрах аз съвсем не е от най-бледите, но седи естествено на устните. На моята бяла кожа предпочитам червилата, които нося да изпъкват и не бих купила някое телесно червило.
Забелязах, че ако го нося само chubby стика през деня, цвета се задържа повече след честото подновяване и в един момент е като стейн и съм със естествено червеникави устни :д
Трайността не е от най-силните му страни. Два-три часа, зависи и дали ядете и пиете.
Икономичен е не мога да отрека. Бързо изтъпих върха, но не е минал ден откакто го извадих от опаковката му, в който да не го нося. Удобен е и ми доставя удоволствие да го нанасям постоянно ;)
Цената е 45лв. Скъпичък е да и все пак си оставам негов фен.

Loreal caresse mauve
Причината да изпробвам този хибрид беше голямото му сравнение с Revlon lip butters, а по-късно прочетох да го сравняват с ysl rouge volupte. При това на всякъде го определят, като напълно еднакъв с тях.
 Нямам представа дали им е двойник, но всичките сравнения ме подтикнаха да го купя, но не погледнах изненадващата му цена. 20 лв. На касата, когато го маркираха си останах с безмълвното "Моля!!" Така и така го бях взела и си правех шопинг на нови червила :) и го взех, въпреки това.
Със смесени чувства съм за него. Съвсем не мисля, че сумата която дадох за него е оправдана.
Харесвам цвета и усещането върху устните. Нося го и него често. Цвета пада по-бързо и не оставя и следа, че някога е бил върху устните ми. От друга страна овлажнява устните моментално, но трябва често нанасяне заради трайността, която е подобна на стика на Clinique.
Иска ми се да го харесвам повече и ще докладвам, като го преполовя :(

Rimmel Kate moss matte 104
Римел ме връщат, като техен фен. Бях силно разочарована от всичко пробвано от тях, но това червило обра всички точки. Страхотно е и го препоръчвам на всеки, като най-доброто, което съм купувала от дрогерията.
Мат червилата са другата ми нова любов, но леко на заден план защото могат да са леко изсушаващи.  Тези обаче не са и дори леко омекотяват. Приятно за нанасяне и удобни за напластяване на цвета. Иска ми се серията да предлагаше повече неутрални нюанси.
Неприятно ми е, че отново се налага да вдишвам същата миризма, като на другите техни червила, които имах. Просто не я свързвам с нещо хубаво :д
Червилото е лесно за нанасяне. Забелязвам, че сякаш веднъж нанесено леко се запечатва върху устните. Това го прави по-трайно от горните две.
Харесвам и червената опаковка :)

4 коментара

  1. Аз имам 2 червила от Kate Moss серията на Rimmel и двете миришат страхотно! При това явно всяко има различен вкус и мирис. Но моите са от черните опаковки. Видях и други мнения, че били с неприятна миризма и много се изненадох, защото моите си миришат много приятно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Миризмата на всичките им червила е една и съща, ако не се лъжа. Специално тези, които са от шнията на Кейт Мос са с еднаква :) Започвам да и свиквам и да ми харесва и на мен :) Искам да опитам и от тези в чврната опаковка, много съм впечатлена от тазис матиращият финиш.

      Изтриване
    2. Имам това на Лореал и много си го харесвам, но може би понеже много ми отива цвета, от колкото заради самото червило. Приятно е, но след 15мин го няма :/

      Изтриване
    3. Мхм, дано поне lip butter-ите на Revlon не са така, че много им се каня.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!