Lancome Hypnose STAR подаръчен комплект


Hypnose STAR е последната спирала, която Lancome пусна. Определено интересната четка и красивата опаковка ме заинтригуваха още лятото в Италия, където доста усилено я рекламираха. Едната страна на четката напомня на Doll Eyes, която съм тествала два пъти от приятелка, но не ме впечатли. Имах Hypnose, но също не ми хареса. При всички спирали на Ланком, които съм опитала миглите са идеално разделени и предполагам това ги прави толкова хвалени.


STAR е  може би една идея по-добра от Hypnose и Dolleyes. Отново идеално разделени мигли, но вече и някакъв обем. Предпочитам я за всекидневието и много ми харесва колко естествени прави миглите ми.

Не бива да пропусна, че супер бързо се работи с нея, каквато е и идеята на самата спирала.  Четката има две страни. Първо се използва страната с късите косъмчета за нанасяне на продукта и след това с по-обемната част се придава обем, разделят се и се удължават миглите.

Опаковката е една от най-красивите, които съм виждала и ме кара да се чувствам, като onemilliongirl :)
Ако нанесете повече пластове получате наистина много голям обем. Тази спирала е от тези, които с изсъхването стават още по-удобни за нанасяне.
Взех си я в комплект с дегримьора bi-facil и молив. Молива е по-добър, отколкото очаквах. Е, не е нещо изключително, но все пак съм доволна. Дегримьора обаче е уау. Очарована съм колко бързо маха грима. Въпреки това на този етап не бих инвестирала в толкова скъп продукт.
Надявам се да съм ви била полезна с отзивите за този подаръчен комплект. Ако ви е допаднал може да зарадвате близък или дори себе си с него.
Весел ден!

3 коментара

  1. Страхотна е:)) Миглите ти са много хубави:) Каква е цената на комплекта?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! 57 лв на цената на спиралата е :)

      Изтриване
    2. Звучи като много изгодно предложение:)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!