Грижа за кожата през зимата с NUXE Reve de Miel



Тази година се влюбих в марката Nuxe и нейната серия Reve de miel.

Продуктите Reve de Miel съдържат слънчогледово масло и чист акациев мед. Осигуряват подхранване, мекота и комфорт за сухата и чувствителна кожа.

Почистващият и дегримиращ гел е последният продукт от серията, който имам. Исках го още щом видях публикацията на Ели за него, но го купих едва след две неуспешни покупки на други два. Е, трябвало е да не се чудя много, а да взема него. Макар да е за суха кожа, след като измиете лицето се усеща леко стягане. На мен това усещане ми допада заради порите, които имам. Не предизвиква омазняване на кожата. Много нежен и не дразни очите. Почиства кожата с лекота. Препоръчвам го на всеки, който си търси ново измиващо гелче.
Този месец, ако закупите продукт от серията получавате подарък крем за ръце. Още от travel set-а харесвам това кремче, но не възнамерявах да го купя. Подарък беше при покупката на гела. Имам меки ръце, които не се изсушават, но обичам да се застраховам през зимата и ги мажа с доста пестеливо количество крема. Толкова ми е достататъчно. Това, което харесвам в този крем е, че бързо попива и миризмата му, която обожавам, трае дълго.
За балсама за устни и стика посветих цял пост, но отново ще ви препоръчам балсама пред стика. Нанасям балсама вечер, а през деня използвам стика. Искам да отбележа, че и него го харесвам и усетих разликата, след като за малко използвах такъв на Nivea. Все пак стика е предназначен само да увлажнява устните, а не да ги подхранва. Харесвам ги и двата продукта и съм готова да ги купя пак, като свършат.
Включвам и мултифункционалното масло за лице, коса и тяло макар да е от друга серия на Nuxe. То си заслужава определено вниманието. Редувам начина му на ползване. Взех го за косата, но съвсем малко я мазах и започнах да го използвам вместо лосион. След това, кожата не лицето ми беше много силно третирана и се нуждаеше от спешно подхранване. За една седмица мажех лицето нощем с него. Още при първото мазане кожата ми се успокои и видимо подобри.
Имам чуството, че кожата ми и косата ми направо го изпиват, като го нанеса :д Моментално попива.
Доста е икономично, имам малката разфасофка и за четири месеца съм стигнала половината. Пазя го за косата, когато приключа с Macadamia healing oil.

2 коментара

  1. И аз отскоро съм влюбена в сухото масло. Кремът за ръце отдавна съм го харесала и сигурно ще купя нещо от Nuxe този месец.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Офертата с крема определено не е за изпускане :Д

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!