*Catrice* Brand review

Здравейте!

Следващият ми пост за определена марка ще е посветен на Catrice. При все, че дълго чаках марката да почне да се продава в моя град, с ръка на сърцето мога да заявя, че си заслужаваше.
Catrice е немска марка. Първата ми асоциация за нещо немско винаги е била добро качество.  Това си е мое мнение все пак.
 За мен в началото марката беше популярна с това, че доста от продуктите и копират такива на по-високият клас козметика, като Диор и Шанел. Особено копията им на лакове са определяни, като най-добрите.

Днес ще получите кратки ревюта на 4 техни продукта. Нека започваме.

1. Catrice liquid eyeliner watterproof in black

 Мислех си, че след като си купя гел очна линия няма да пожелая повече да прибегна към класическата. Доста търсех, дори единият ми от изборите беше писалката на Лореал, уж като нещо ново за мен. Catrice също предлагат очна линия под формата на писалка.. Но аз избрах тази по препоръка от приятелка. Искам да отбележа, че четката и прилича на тези които Лореал предлага .


2. Catrice ultimate Shine Get the nudes paper!
-линк-

3. Catrice eyebrow set

Доста полезно се оказа това комплктче. Поддържам не баш дебели, а нормални вежди, по мое мнение.Е, не са една чертичка ;д 
Комплектът съдържа освен сенките, пинцета и двойна четчица за сресване и рисуване на веждите. На мен и двата цвята ми подхождат и си седят естествено. За ежедневието предпочитам по-светлият, но има дни и в които ги смесвам.


4. Catrice Nail polish Steel my soul!
Първото си лакче на Катрис забравих в един хотел лятото. Обаче не съжалявах много, защото беше жълт цвят и му бяха необходими повече слоеве за да не се вижда нокътят. При този този проблем е съществува, и на един пласт е идеален. Понеже съдържа брокатени частички издръжливостта му е по-голяма, но при махането трябва да търкам повече.
Четката е от плоските, които все повече заливат пазара, а и са много удобни.


В заключение бих казал, че марката наистина предлага много качествени продукти (поне тези, които иамам аз). Доста бих искала да пробвам и ружовете и, но засега се въздържам.

Какъв е вашият опит с Catrice? Харесвате ли марката?

8 коментара

  1. Страхотни придобивки! За жалост все още не съм купувала нищо на тази марка ,но мисля да пробвам ружовете :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да и аз, но отлагам, за да поизползвам малко повече наличните :)

      Изтриване
  2. Eyebrow сетчето привлече вниманието ми, а също и очната линия... Ще се ходи до DM съвсем скоро :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз също съм доволна от продуктите на Catrice, които имам - два ружа, една четка за грим и една четка за пудра. Имам всъщност двуцветен прасковен руж и един т.нар. multicolour, който май в момента не се предлага. Харесвам ги много, особено многоцветния. Имам и една гел очна линия, която още не съм отворила, защото изразходвам подобна на Еssence. Хубава козметика на ниска цена :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хммм, много се чудя вече каква четка за пудра да си взема... Ще хвърля око и на тази :)

      Изтриване
  4. радвам се, че попаднах това ревю. от известно време търся подходящ сет за вежди, за да спра да ползвам сенки в подходящ цвят и моливи за целта (не че не вършат почти същата работа, но да се ъпгрейдна, един вид. този комплект изглежда много симпатично :)
    На Catricе досега съм ползвала само един течен BB ФДТ и останах повече от приятно изненадана. Съвсем случайно се реших да го пробвам, не ми бяха познати преди. По качество не отстъпва на Aera Teint на Vichy, даже май го надминава, a цената е значително по-ниска. Освен това не дразни чувствителната ми кожа, не прави пъпки и стои много естествено и озаряващо. Опаковката също е страхотна, с тънък издължен накрайник, така че няма опасност да се разтече навсякъде като се отвори, ако е стоял надолу. Определено ще си го купя пак!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С комплекта за вежди няма да сгрешиш имам го от година и всеки ден го ползвам, а се е изронил съвсем малък слой. Изпускала съм го немалко пъти и загубеното количество не е голямо. Все още имам повече от половината :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!