Bourjois blushes: 54 Rose Frission and 95 Rose de Jaspe [ревю]

За днес съм ви подготвила ревю на два ружа в колекцията ми.
До преди половин година не смятах ружът за продукт, който трябва да присъства в козметичната ми чантичка. След грима, който ми спретнаха от подаръка на списание Грация, видях, че той може доста да допринесе за външния вид.
Избрах първия ми да е на Bourjois, защото никога не съм оставала разочарована от тях и определено ми хареса и си взех втори. 
Първия, който си купих беше номер 95 ( на снимките се виждат и имената). Когато го изпробвах вкъщи не забелязах никакъв цвят и все още трудно забелязвам от едното нанасяне, но има... допитах се до други хора и те виждат разлика. Точно както моето око го вижда забележим, за другите изглеждам здраво прекалила с ружа, а с този трудно се прекалява. С другият цвят по-скоро бихте прекалили.
95 е по-студено и бледо розово, а 54 по-топло и ярко. Ако забелязвате, опаковките им са различни и надписите отгоре също. И не само тази е промяната, аз открих и други различия. От по-новият по лесно успявам да вземам с четката, следователно с малко се получава ефект. За 95 ми трябва по-жилава четка и май с времето леко засъхна, но се справих с проблема като изстъргах малко от горният слой. Освен това четките с които се предлагат също се различават.По-старата е по дебела и жилава, а новата е наполовина на старата и мекичка.
От опаковките ми допада втората, защото се затваря с магнитче. Харесва ми че са оцветени според цвета, който трябва да са. Мъничкото им огледалце е доста удобно
Друго нещо, което ще добавя е, че изглеждат много блестящи но не са. Имат блестящи частички, но на дневна светлина не се забелязват.
Определено вече съм влюбена в ружовете и искам да изпробвам нови цветове и други марки, за да разширя колекцията си :)

Ще се радвам. ако споделите вашите любими ружове в коментарите.

Весел ден!

6 коментара

  1. Е, Bourjois blushes са си абсолютната класика. Даже първият ми руж ever е бил точно 54 Rose :) Иначе, в момента съм с един на MAC. Не знам само до колко е добре това, че е толкова пигментиран. Да прекаля с него е да fail-на с целия грим, защото после не се тушира с нищо :D Сега се насочих към един прасковен на Sephora, като си го взема, ще направя revie и на двата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чакам ревютата :)
      И аз искам МАК ама тук си нямаме техен магазин, а ще е глуаво да ходя до София само за това. Попринцип, като ходя в чужбина винаги ги посещавам и съм решила следващия път задължително да си взема техен руж.

      Изтриване
  2. Ох, N95 ми се вижда идеален за призрачко като мен :S Ааайде, отива и това в wishlist-a :Д

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни са ружовете на Буржоа, докато работех в магазин за гримове имах възможността да ги пробвам и останах очарована от тях като качество и издръжливост.

    ОтговорИзтриване
  4. Първият ми руж е Bourjois 35Lune D'or, много съм доволна, обаче няма свършване и това е. Също много ми харесва на Catrice Paech sorbet, имам го отскоро и съм в търсене на някакъв по-неутрален за да разнообразя малко.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер! Ох, маистина нямат. Този първия сигурно една. Четвърт от него е изхабена от редовна употреба и изстъргването ;дд

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!