Trip face | Какви гримове взимам с мен, когато пътувам?

Реших да споделя с вас, какви продукти използвах по време на екскурзията ми в Италия.
Част от тях са нови, а и като цяло никога не съм носила грим в такива горещини и особено, когато съм на път. Учудващо всяка сутрин имах желанието да сложа малко свеж и естествен грим :)

За основа ползвам базата на Artdeco. Тя е първата ми и единствена и нямам голям опит с базите. Доволна съм от нея. Наистина кара цветовете да изпъкнат и издържат по-дълго. Мисля, че тя изигра голяма роля в трайността на сенки те ми в тези горещи дни, когато ние кръстосвах ме улиците на градовете в Италия по цял ден. Тук искам да отбележа,че почти нямах време да освежавам грима си и почти нищо не подновявах през деня освен червилото.


Вече ви се похвалих за палитрата на Sleek. Беше си спонтанна покупка. Не използвам много сенки освен за специални случаи и обикновено ги нанасям колкото да подчертаят. Но напоследък вкуса ми се променя и преоткривам сенките, дори ми се носят някои по-цветни. През цялото време използвах палитрата и то основно светлите цветове заедно с тeзи на Dior и Make up Factory.В четворката на Make up Factory цветовете са много добре пигментирани с леки блестящи частички, нанасят се лесно без да е нужно да напластявам много и добре се преливат. Сенките на Диор са по блестящи и определено трябва да се носят с база, за да изпъкват добре. Скоро ще направя ревюта за всяка поотделно.
В Summer wishlist-а ви бях споменала, че се чудя дали да си взема ББ-крем или пудрата на UNE. Преди да заминем минахме през Метро и там имаха намаление на продуктите на Гарниер и така се сдобих с техния ББ-крем. Не съм много очарована. Харесвам техните продукти, действат ми добре на кожата. Крема мирише добре, цвета пасва на бялата ми кожа. Има SPF15 ,който съм съгласна, че наистина предпазва лицето от слънцето. Добре прикрива леки несъвършенства, но с пори и пъпки не се справя така добре. Придава свеж вид на лицето. Моята кожа на лицето е мазна и през лятото по някое време лъсва. И ето тук идва най-голямото ми разочарование, когато го носех няма и час и веднага лъсвах. Ще му дам още малко шанс в не толкова екстремни условия. Иначе ще чака за тестване през зимата.

 Това червило на Rimmel го взех на промоция с още едно от ДМ. Цвета много ми харесва и мирише свежо. Трайността му никаква я няма и много изсушава устните. Не бих ви го препоръчала.




С Ланкомското червило се разбирахме много добре тези дни.най сетне открих как да го нанасям, че дами стои. Съвсеммалко слагах от него с леки

потупвания и воала имах си нюд-червило.






Любимият ми и единствен руж :д










За спиралата на MAC не съм ви споменавала. Тя е вече на свършване и точно за това я ползвах, защото през деня не се нуждаех от толкова наситен туш.

Обичам да си я използвам с тази на ЕЛ. Миглите ми стават наистина драматични в тази комбинация. Определено смятам да си я взема пак. Прави миглите обемни и ги разделя много добре и с едно разресване, сваля се лесно и не се рони. Препоръчвам!А вие какъв грим носите в тези горещини?
.

1 коментар

  1. Хубава публикация :) Аз лично напоследък слагам само базата на Артдеко, молив (или очна линия) и спирала, а на устните само гланц. Кожата на лицето ми се омазнява силно и не мога да си представя в тези жеги да й сложа каквото и да е, освен кремче с фактор. Далеч е от перфектна, но направих малко тен и вече не ми е проблем да изляза "по кожа" :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!