The minies | Или любовта ми към тестерните размери

Здравейте, отново!


Напоследък съм на вълна малки неща. Естествено, в смисъла на козметични продукти в малки разфасовки :) За мен те са по-удобни, защото аз обичам да имам всичко под ръка в чантата си, а те не заемат много място. Освен това, поне на мен бързо ми омръзват повечето неща и обичам непрекъснато да се рзнообразявам и изпробвам нови продукти. И така стига размишления ето ги и тях:



  1. Продуктите на Nuxe ги имам от три месеца някъде и са почти изчерпани. Имам ги от travel kit-а, за който научих от блога на Ида ето линк. Като цяло съм доволна от продуктите, дори на мен ми стигнаха за много по-дълго време.Всичките ухаят много приятно!
  2. От маслото Huile Prodigieuse съм най-доволна и дори смятам да си го взема в пълен размер. Използвах го за мазане на косата. Моята коса е къдрава и трудно я оформям, но маслото я прави лесна за разресване и къдриците ми стоят подредени. Косата ми стана по-здрава, не се къса и е лъскава.
  3. Кремът за ръце с мед Reve de Miel е много хубав! Носех го в чантата си, когато беше студено и ръцете ми ставаха сухи. Препоръчвам го горещо! Специално на тези, които предпочитат кремовете за ръце които попиват бързо.
  4. За хидратиращият крем за лице Creme Prodigieuse на несесера на kit-а пишеше, че е преназначен за освежаване на кожата. Точно това и прави. Кожата на лицето след него е мека, а той попива бързо и не я прави лъщяща. Аз го смесвам и с фон дьо тена си или го слагам преди него.
  5. От водата с рози съм най-недоволна. Не може да премахне напълно грима на  лицето ми. Малко е агресивна към очите ми и миризмата и не ми допада много (просто не обичам миризмата на рози, силна ми идва). Но иначе е удобна за използване, когато не искате да си разнасяте целия почистващ продукт, а ви се налага да изчистите грима си.
  6. Кремът на Nivea е най-добрият продукт на тази марка според мен, а и с него основно свързвам Нивеа. Става почти за всичко. омекотява много добре кожата и на кракат, и на ръцете, също така и на тялото.
  7. Може би, много от вас са си купили списание "Грация" със спиралата на Estee Lauder, в което имаше и талон за тестери на техни продукти плюс безплатен грим. Аз се възползвах от грима, като помолих гримьорката да ме гримира по-естествено. Тя беше много учудена, че момиче на моята възраст не иска нещо крещящо. Грима ми беше много хубав и точно такъв какъвто исках, но все пак аз си избрах всички продукти без коректора, пудрата и фон дьо тена. Издържа много дълго, което говори много добре за качеството на самата марка. Та сега специално тестерите на Idealist и Hydrationist.  Idealist, както каза и момичето, което ме гримира, свива порите и не пресушава кожата, както някои много силни продукти против акне. Хидратиращия крем на мен ми идва много мазен, но сега кожата ми беше много изсушена от един крем против пъпки и го използвах, за да я възстановя. Така че той намери приложението си. Доста е пестелив.
  8. Спиралата пък е идеална ако искате с едно движение да имате естествено извити мигли, а при по голямо напластяване прави миглите много обемни. Моите мигли имат естествена извивка и аз я използвам върху спиралата, която слагам за вечерни излизания, и резултатът е wow.
  9. Парфюмът е на Nina Ricci Nina и всъщност беше заедно с големия парфюм в подаръчен комплект. Мога да го нося в чантата си и да освежавам парфюма си периодично.

Това са моите минита, които аз често нося със себе си. Надявам се, че съм ви била полезна и не съм ви отегчила с дългата публикация!

7 коментара

  1. Много хубаво започваш, но добави притурка "Стани член", за да можем да следим блога ти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз се радвам, че някой ме чете ^^ Веднага сложих притурката :)

      Изтриване
  2. И аз умирам за малки нещица,и имам доста-хубава идея ми даде:)Тези неща на NUXE и аз ги гледам и им се чудя,но май дотук бях с чуденето,ще ги пробвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай! Няма да съжаляваш за тази цена.

      Изтриване
    2. Не съм много наясно каква е цената,но щом е малко,купувам го:)

      Изтриване
  3. Много сладурска колекция. :) А спиралата на Estee Lauder е една от най-добрите, които съм ползвала.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да и аз. Сърахотен обем, но извивката на миглите спада след няколко часа. Това намирам за минус при нея, а четката е просто страхотнао мисля, че тя е най-големият плюс на спиралата :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!